Набір Morakniv Hunting Set Orange 2 Knives + Sharpener (12098)

(#12098)
Наличие: Нет в наличии
Товар распродан
Условия возврата
возврат товара в течение 14 дней за счет покупателя Подробнее
2080.00грн.

Опис набору Morakniv 2 ножа + мусат Hunting Set 3000 Orange, 12098:

Фірма Morakniv випускає продукцію, яка приваблює покупців своєю великою практичністю, простим дизайном, функціональністю і, що важливо, прийнятною ціною.

Даний набір включає в себе два різних за призначенням ножа, а також точило із сталі. Один ніж служить для обвалювання м'яса, інший призначений для зняття шкури. Точильне пристосування (мусат) знадобиться для правки лез. До складу виробів входить міцна і надійна нержавіюча сталь марки Sandvik. Комплект надасть користь на полюванні, під час туристичного походу і в інших видах активного відпочинку.

Ніж обвалочний (Boning knife) – потрібен для відділення плоті від кісток. Модель відрізняється тонким і гнучким лезом. Скіннер (Skinning knife) – застосовується для відділення та зняття шкури. Клинок у моделі широкий і вигнутий.

Леза ножів мають твердість порядку 57-58 одиниць за шкалою Роквелла. Яскраві кольори рукоятей зручні, коли вам потрібно швидко виявити інструмент в густій траві на природі. Використовується для ножів сплав марки Sandvik загартовується рідким азотом при температурі -80 градусів Цельсія. Щоб леза не іржавіли, додають хром в кількості 13-18%, для високої твердості застосовують 0,4-0,7% вуглецю. У підсумку виходить сталь з відмінними показниками твердості, стійка до зносу, гігієнічна, досить проста в експлуатації.

Ножі мають зручні ергономічні рукоятки, до складу яких входить пластик з покриттям. Вироби комфортні в захопленні, легко і безпечно користуватися – ручка не буде ковзати, і ніж не зміститься при роботі. В комплекті є піхви з пластику та текстилю для зручного зберігання і перенесення виробів.

Довжина ножів – 26 і 26,7 сантиметри. Довжина лез ножів: 12,5 і 15,8 сантиметри. Товщина леза – 2 міліметри. Мусат досягає 17,8 сантиметри. Важить комплект інструментів 337 грам.

2080.00грн.

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рекомендуемые товары