Ніж Morakniv Eldris жовтий (12650)

(#12650)
Наличие: Нет в наличии
Товар распродан
Условия возврата
возврат товара в течение 14 дней за счет покупателя Подробнее
687.00грн.

Опис ножа Morakniv Eldris жовтий (12650):

Модель Morakniv Eldris підійде як для повсякденного використання в якості ножа EDC категорії, так і для виконання різноманітних завдань під час поїздок на природу. Ніж відноситься до категорії Fix, оскільки його лезо не змінює свого положення і хвостовик жорстко зафіксований в рукоятці. Однак завдяки невеликим загальними розмірами (143 мм) його зручно брати з собою в будь-які подорожі. У той же час, така конструкція забезпечує даної моделі більшу міцність і здатність витримувати навантаження.

Клинок ножа зроблений довжиною 59 мм і по всій довжині добре заточений. Для нього використовується одна з найпопулярніших марок шведської сталі з нержавіючими характеристиками — Sandvik 12C27. Це якісний метал, який істотно розширює область використання ножа завдяки тому, що дає надійний захист від іржі.

Рукоятка ж в даній моделі виготовляється з пластику. Вона має зручну для захоплення форму і текстурну поверхню, а тому Morakniv Eldris не буде ковзати в долоні під час роботи і дозволить будь-яку роботу виконати легко і швидко.

Ніж даної моделі комплектується чохлом, щоб його було зручно зберігати і перевозити. Це досить простий по дизайну чохол з пластику, який, проте, відмінно справляється зі своїм завданням. Піхви оберігають лезо ножа від механічних ушкоджень, не дають йому намокнути або вимазатися. А крім того, захищають від травм власника ножа.

Завдяки тому, що в рукоятці є спеціально призначене для темляка отвір, Morakniv Eldris можна носити, закріпивши на ремені або повісивши на шию. Темляк купується окремо.


687.00грн.

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рекомендуемые товары