Ніж Morakniv Mushroom Knife Karl-Johan червоний 12206

(#12206)
Наличие: Нет в наличии
Товар распродан
Условия возврата
возврат товара в течение 14 дней за счет покупателя Подробнее
660.00грн.

Опис ножа Mora для грибів, нержавіюча сталь (червоний, чорний, лайм):

Шведська торгова марка Mora of Sweden, відома якісним ріжучим інструментом, що вже більше 10 років радує своїх шанувальників новими моделями ножів і сокир. Ця компанія виникла в 2005 році, як результат злиття двох найбільших шведських заводів по виробництву ножів KJ Eriksson і Frost's Knife factory. По щасливою випадковості обидва заводи розташовувалися в одному місті – Мора, а тому, при об'єднанні, назва містечка стало фігурувати і в назві компанії.

Ніж Morakniv Karl Johan (Mix) був розроблений компанією у співпраці з дизайнером Карлом Йоханом, в честь якого і названа модель. Модель володіє скромними розмірами і оригінальною формою, що нагадує мініатюрні середньовічні пістолі. Довжина гострого леза з прямою заточуванням ріжучої кромки всього 62 мм, а загальна довжина ножа становить 141 мм. Товщина клинка в обухові дорівнює 1,6 мм.

Для виготовлення леза застосовувалася нержавіюча сталь з твердістю 57-58 пунктів за шкалою Роквелла. Завдяки використанню цієї сталі, клинок володіє хорошими характеристиками і довго тримає заточку.

Рукоять ножа, незважаючи на химерність форми, відмінно лежить в руці і практично ховається в долоні, дозволяючи зручно працювати ножем при зрізанні гриба будь-якого розміру. На рукоятці розміщена невелика пензлик з натурального кінського волоса, з допомогою якої можна без проблем змести сміття з капелюшка зрізаного грибка або з-під неї. Для виготовлення рукоятки був використаний термопластик. В асортименті представлені три однакові моделі з рукоятками різної колірної гами: чорної, червоної і кольору «лайм». Ніж оснащений оригінальним пластиковим чохлом з клямкою, що надійно фіксує лезо в чохлі. Також, на чохлі є спеціальна кліпса для кріплення на ремінь.

Особливості:

  • клинок з нержавіючої сталі;
  • оригінальна рукоятка з термопластика з китицею з кінського волосу;
  • гострий клинок з товщиною в обухові 1,6 мм;
  • пряма заточка;
  • довжина ножа – 141 мм, довжина леза – 62 мм.
  • вага – 24 грами.

Гарантія: Компанія Morakniv надає довічну гарантію, за умови правильного догляду і використання виробу.

660.00грн.

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рекомендуемые товары