Пила Opinel №12 Folding Saw (000658)

(#000658)
Наличие: Нет в наличии
Товар распродан
Условия возврата
возврат товара в течение 14 дней за счет покупателя Подробнее
850.00грн.

logo_opinel-1.jpg

Опис пили Opinel №12 Folding Saw:

Компанія Опинель займається виробництвом ножів та інструментів більше сотні років. Її засновником є Жозеф Опинель, саме він у 1890-х роках представив перші моделі ножів, що припали до вподоби багатьом покупцям завдяки якості виготовлення, простоті і зручності. На сьогоднішній день, компанія Жозефа Опинеля, названа в його честь, продовжує виробляти ножі та інструменти для найрізноманітніших занять. Багаторічний досвід і впровадження нових технологій виробництва, дозволяють ножам Опинель впевнено утримувати одну з лідируючих позицій на світовому ринку і по сьогоднішній день.

Основним напрямком виробництва компанії Опинель є складні ножі для різних ситуацій, наприклад, повсякденного носіння, садових робіт, для мисливства та рибальства, альпінізму та інших видів робіт. Одним із спеціалізованих інструментів для активного відпочинку є складна пила Опинель №12. Ця пила підходить для роботи в саду або походу на природу, коли треба зрізати великі гілки, а під рукою немає звичайної повнорозмірною пилки. Під час поїздки на природу, складну пилку Опинель №12 можна використовувати в парі з невеликим сокиркою, що дозволить прокласти дорогу навіть в самій густий частіше.

Складна пила Опинель №12 виготовлений з високовуглецевої сталі, яка витримує досить великі навантаження. Рукоятка виготовлена з бука, має приємну форму і забарвлення. Заточена пила таким чином, що чергуються пари з дрібних і великих зубців пилки розведені у площині для більш ефективного розпилювання. А надійний замок захистить ваші руки від випадкового складання полотна під час роботи. Робочим рухом є тяга клинка на себе, що укупі з особливостями рукоятки робить використання складаний пилки Опинель №12 вкрай зручним і легким.


850.00грн.

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв

Рекомендуемые товары