Ніж Ganzo G7472 (чорний, зелений)

(#G7472-BK)
Ніж Ganzo G7472 (чорний, зелений)
Нет в наличии
Товар розпроданий
Умови повернення
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця Детальніше
796.00грн.



Опис ножа Ganzo G7472:

Складаний ніж Ganzo G7472 — дійсно багатозадачна модель. Він відмінно зарекомендував себе в якості супутника туристів, рибалок і мисливців, широко використовується як модель EDC для міста. Він виконаний з надійних матеріалів і ефективно протистоїть основним чинникам, які можуть призвести до утворення корозії. Метал для клинка цього ножа — 440С. Так називається нержавіюча сталь з досить високим відсотковим вмістом вуглецю, щоб мати твердість 58HRC. Ножі з такого сплаву тривалий час залишаються гострими, а в якості догляду за собою вимагають лише протирання насухо після кожного використання і періодичної заточування. Розмір леза — 89 мм. Такої довжини достатньо, щоб ножем було зручно працювати, але він легко поміщається в складеному положенні в сумку або кишеню. Класична рівна кромка також говорить про універсальність його застосування. Форма леза Ganzo G7472 — bowie. Цікавий зовнішній вигляд ножу надає шліфування stone-washed. Клинок здається неоднорідним за структурою і матовим, однак лезо залишається дуже гладким і такий варіант обробки не зменшує його корозійну стійкість.


Рукоятка Ganzo G7472 разделена по материалам на две зоны: это небольшой участок со стальными накладками, размещенный ближе к лезвию, а также больший по размеру — с накладками из G10. Эти накладки сделаны текстурными, чтобы не проскальзывать в руке. Они окрашиваются в черный или зеленый цвет. На ручке ножа имеется стальная клипса, отверстие для ремешка на запястье, кнопка, приводящая в действие замок Auto Lock. Этот механизм выбран за большую надежность и легкость, с которой его можно привести в действие даже одной рукой.


Особенности:


удобный складной нож;
универсальная заточка типа plain;
розмір леза — 89 мм;
клинок практично матовий за рахунок особливої шліфування;
форма леза — bowie;
загальний розмір з ручкою — 210 мм;
накладки на рукоять виготовлені з G10;
сталева кліпса для кріплення страхувального ножа;
використовується замок Auto Lock.


Гарантія: Ganzo G7472 продається з офіційною гарантією від виробників. Вона надається на рік і оформляється в день покупки.


ss:Name="_FilterDatabase"/ >
796.00грн.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Рекомендовані товари